Warning: Declaration of gtrans::widget($args) should be compatible with WP_Widget::widget($args, $instance) in /home2/rval5474/public_html/lucru/wp-content/plugins/gtrans/gtrans.php on line 0

Warning: Declaration of NewsletterEmails::save_options($options) should be compatible with NewsletterModule::save_options($options, $sub = '') in /home2/rval5474/public_html/lucru/wp-content/plugins/newsletter/emails/emails.php on line 0
Plan de dezvoltare locala | Valea Siretului de Sus

Planul de Dezvoltare Locala a GAL-ului a fost aprobat

Asociația Grupul de Acțiune Locală ”Valea Siretului de Sus” anunța faptul că în data de vineri, 15 aprilie 2011, a fost afișată lista proiectelor PDL aprobate și eligibile. Din lista celor 120 de proiecte eligibile, vor fi finanțate primele 80 în ordinea punctajului obținut.

Planul de Dezvoltare Local depus de către asociația noastră a obținut un punctaj de 89,7 puncte. In ordinea descrescătoarea a punctajelor obținute, asociația noastră este pe locul 34. In ordinea alfabetica a localitatilor, proiectul se gaseste la pozitia 24.

Mulțumim încă o dată tuturor persoanelor care s-au implicat în mod activ în realizarea proiectului, care au sprijinit dezvoltarea asociației și tuturor celor care au crezut și cred în potențialul de dezvoltare a regiunii Vaii Siretului de Sus.

Mai multe detalii pe http://www.madr.ro/tender_announcement.php?id=122